Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/rhymersnedkeri.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rhymersnedkeri.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:308) in /var/www/rhymersnedkeri.dk/public_html/wp-content/plugins/fast-velocity-minify/fvm.php on line 2576
Rhymers Snedkeri » Specialsnedkeri | Håndlavet indventar efter dine mål

Specialsnedkeri

Har du en drøm om et møbel eller indretning, som ikke
lige findes i butikkerne?

Så kan møbelsnedkeren hjælpe dig!

Jeg kan hjælpe dig med stort set alt i træarbejde, som du ikke finder i de traditionelle forretninger, men som gør din bolig til et hjem med personlighed og sjæl.

Vil du udnytte den skrå væg, det ubrugte skunkrum eller det smalle værelse? Møbelsnedkeren kan hjælpe dig med at få lavet specielt tilpassede reoler og skabe, så du får god udnyttelse af pladsen.

Måske drømmer du om helt unikke møbler efter mål der passe dig. Går du med en ide i dit hoved kan møbelsnedkeren hjælpe med at omsætte det til møbler, der matcher de møbler, du har i forvejen.

Drømmer du om et specialbygget køkken, der passer præcis i dit køkken til dine behov, kan møbelsnedkeren også hjælpe med det.

Få udnyttet pladsen over din radiator med en radiatorbænk efter mål.

Få lavet en klassiske seng bygget af fyldningsdøre.

Eller hvad med praktiske højbede, der bliver bygget efter mål til dine og din haves behov. De vil gøre havearbejde til ren hygge.

KORT SAGT

Du kan få lavet alle typer møbler og indbygningsopgaver efter bestilling hos Rhymers Snedkeri i Vejle. Der er ingen fordyrende mellemled.

Send mig evt. en besked i kontaktformularen her – så får du et gratis og 100% uforpligtende tilbud fra møbelsnedkeren.

Eller du kan også ringe til mig direkte på:

+4527130775

Se eksempler på opgaver i menuen ovenfor.

Lidt om mig

owner

Erik Rhymer

info@rhymersnedkeri.dk

Jeg er uddannet møbelsnedker, og udlært ved Johannes Hansen, der blandt andet står bag flere af Wegner's møbelklassikere. Jeg er manden bag Rhymers Snedkeri.

 

 

Uforpligtende tilbud

Kontakt mig gerne og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit møbel, reparation eller lignende. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Vej visning

Sleldevej 57, 7100 Vejle